Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Buccaneers – Seahawks headliner NFL International Games in München

De NFL heeft vanmiddag tijdens een live uitzending van ‘Good Morning Football’ de match-ups bekend gemaakt van de internationale wedstrijden in London, München en Mexico. Nieuw is de locatie in Duitsland en het Allianz Arena krijgt dan ook meteen een topaffiche toebedeeld. De Tampa Bay Buccaneers met Tom Brady spelen daar op 13 november thuis (15:30 uur) tegen Seattle Seahawks. Het is de eerste niet-voetbalwedstrijd in het Duitse stadion.

In London worden dit seizoen drie wedstrijden gespeeld. Ook deze affiches zijn bekend. De Jacksonville Jaguars, doorgaans het thuisteam op het Wembley Stadium in London, spelen op 30 oktober een wedstrijd tegen Denver Broncos met Russell Wilson in de Olympische venue.

De NFL speelt ook nog twee wedstrijden in het stadion van Tottenham Hotspur. In een eerder stadium werd al bekendgemaakt dat New Orleans Saints en Green Bay Packers in die venue thuisspelen. Vandaag zijn ook de tegenstanders onthuld. New Orleans is gastheer van Minnesota Vikings op 2 oktober (15:30), terwijl Green Bay Packers op 9 oktober tegen New York Giants speelt.

De NFL onthult de internationale wedstrijden een paar dagen voordat het complete seizoenschema bekend wordt gemaakt. Het totale schema wordt op donderdagnacht 12 mei bekendgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *