Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Feestkalender voor National Football League

De National Football League heeft donderdagnacht haar schema onthuld voor aankomend seizoen. De american football gigant speelt door een speling van het lot dit seizoen ook op Eerste Kerstdag en een volledige speelronde op Nieuwjaarsdag.

Eerste Kerstdag is normaliter een dag die door de NBA is geclaimd, maar de NFL wil er kennelijk ook wel een commercieel slaatje uit slaan. Maar liefst drie wedstrijden vinden er die dag plaats en voor de Nederlander die kerstnacht doorhaalt zelfs vier. Door het tijdverschil vindt de wedstrijd op kerstnacht tussen Pittsburgh Steelers en Las Vegas Raiders namelijk hier op kerstochtend plaats (2:30 uur).

Op Eerste Kerstdag worden hier op de traditionele tijden Miami Dolphins – Green Bay Packers (19 uur), LA Rams – Denver Broncos (22:30 uur) en Arizona Cardinals – Tampa Bay Buccaneers (2:30 uur) aan toegevoegd.

De NFL speelt traditioneel al meerdere wedstrijden op Thanksgiving. De kalkoen kan de oven in tijdens de eerste wedstrijd van de Amerikaanse schransdag. Al om 18:30 uur zijn de Buffalo Bills te gast in de traditionele Thanksgiving thuiswedstrijd van Detroit Lions. Om 22:30 uur spelen de New York Giants in Cowboys Stadium tegen America’s Team en in de nacht wordt er afgesloten met een thuiswedstrijd voor de Minnesota Vikings. Zij krijgen New England Patriots op bezoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *