Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Mascotte Baltimore Ravens scheurt kruisband

Niets menselijks is mascottes vreemd. Dat ondervond Baltimore Ravens mascotte Poe na de halftime show van de Ravens tegen Washington Commanders. De gevleugelde entertainer scheurde zijn kruisband af toen hij tijdens de rust van de wedstrijd van achteren werd getackeld door een tiener. Poe speelde op dat moment een potje football tegen kinderen van een AAU jeugdteam.

Poe bleef vijf minuten roerloos op het veld liggen, maar niemand durfde in te grijpen. Niemand kon immers inschatten of de mascotte een grapje maakte. Uiteindelijk was het hoofdcoach John Harbaugh die de medische staf het veld op riep. Door de blessure liep de start van het derde kwart bijna vertraging op.

Baltimore won uiteindelijk het oefenpotje met 17-15 van Washington Commanders. Dit kwam onder andere door de vervanger van Poe, aan het einde van het derde kwart in het pak kroop en onder luid gejuich het veld opkwam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *