Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Relatiecrisis Tom Brady & Gisele Bundchen

Gisele Bundchen heeft in een interview in Elle laten doorschemeren waarom Tom Brady tijdens trainingskamp twee weken verstek liet gaan. Er is een diepgaande relatiecrisis tussen het supermodel en de superquarterback, omdat laatstgenoemde terug kwam op zijn beslissing om met pensioen te gaan.

Zolang Bundchen en Brady getrouwd zijn (sinds 2009), is Brady quarterback in de NFL. Bundchen lijkt aan het begin van het interview redelijk mild: “Natuurlijk heb ik zorgen. Dit is een gewelddadige sport en ik heb kinderen. Ik zou willen dat hij meer aanwezig was. Ik heb herhaaldelijk met hem hierover gesproken. Maar uiteindelijk moet iedereen in het leven een beslissing nemen die werkt. Hij moet zijn plezier volgen.” 

Bundchen lijkt zich na een loopbaan als supermodel graag weer te willen manifesteren in de mode-industrie. Zij lijkt zich de afgelopen jaren min of meer te hebben weggecijferd om Brady zijn werk te laten doen. En niet onverdienstelijk; de quarterback behoort tot de beste spelers aller tijden.

Gisele daarover: “Ik voel dat ik mijn taak als moeder en als vrouw met verve heb vervuld. Maar nu is het mijn beurt. Het is niet dat ik de rest van mijn leven in het dal blijf vertoeven.” 

De laatste opmerking snapt iedereen die dicht in de buurt van een midlife crisis zit en nog iets uit het leven wil halen. Kortom, zoals een bron toevertrouwd aan PEOPLE magazine: “Tom Brady weet dat dit zijn laatste seizoen in de NFL is als hij met Gisele Bundchen getrouwd wil blijven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *