Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Diagnose Justin Herbert: gebroken ribben

Quarterback Justin Herbert stapte afgelopen donderdagnacht met een van pijn vertrokken gezicht het veld af. Wat iedereen al dacht is nu bevestigd: de quarterback van de Los Angeles Chargers brak in het laatste kwart enkele ribben op een passing play.

De NFL is hierbij ondoorgrondelijk, want op het blessurerapport staat Herbert als day-to-day vermeld. Met die status is er in ieder geval een kans dat hij door de lange week (er zit tien dagen tussen de Thursday Night wedstrijd en de volgende thuiswedstrijd tegen Jacksonville Jaguars) aan spelen toe komt.

Herbert gooide met zijn gebroken ribben nog de aansluitende touchdown voor Chargers in het verloren duel tegen Kansas City Chiefs (27-24). De quarterback eindigde uiteindelijk met 33 voltooide passes uit 48 pogingen. Herbert ging over de 300-yards (334) en gooide bovendien drie touchdowns, ten opzichte van één onderschepping.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *