Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ook Beasley verlaat Brady

Na twee weken houdt Cole Beasley het voor gezien bij de Tampa Bay Buccaneers. De receiver verkiest het pensioen -en een fulltime rol als echtgenoot en vader- boven tweede viool spelen in de prioriteitenlijst van quarterback Tom Brady. Allemaal in dezelfde week waarin de roddelpers smult van de scheidingsperikelen van Brady en fotomodel Gisele Bündchen. De ‘memes’ zijn niet van de lucht waarin ‘TB12’ verweten wordt een mogelijke achtste Super Bowl te verkiezen boven zijn trouwring.

Terug naar Beasley. Na zeven seizoenen in Dallas en drie in Buffalo meldde de Beasley zich na week 2 bij Brady toen die zijn drie favoriete ballenvangers (Evans, Godwin en Jones) zag wegvallen door een schorsing en blessures. In week drie ving hij nog 4 ballen voor 17 yards. Echter, het afgelopen weekeinde kwam de veteraan nog maar vier snaps in het veld toen Brady zijn trio weer terug had. Daarmee was voor Beasley als snel de maat vol.

De vraag is voor wie het verlies nu het grootste is. Tom Brady maakt graag gebruik van de slot receiver. Een rol die Beasley prima kan vertolken en de niet vloeiend lopende Bucs’ aanval kan helpen. Zeker als je weet dat Cole Beasley zoals wijn steeds beter leek te worden. Zijn laatste twee seizoenen in Buffalo ving hij steeds 82 ballen en in 2020 werd hij verkiezen in het tweede All-Pro team. Zonde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *