Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bears verhandelen verdedigende sterren

De Chicago Bears hebben de NFL Trade deadline van dinsdag 22 uur Nederlandse team gebruikt om opnieuw draft picks te verzamelen.

Vorige week gaven de Bears defensive end Robert Quinn op voor een keuze in de vierde ronde van de Philadelphia Eagles, vandaag sturen ze linebacker Roquan Smith naar de Baltimore Ravens. Ook voor Smith liggen er draft picks voor de Chicago Bears in het verschiet. De linebacker levert het team uit de Windy City een tweede ronde pick en een vijfde ronde pick op in de NFL Draft van 2023.

Dat de Bears uitgerekend Smith verhandelen is ironisch. Uitgerekend Smith moest vorige week een traantje laten om het vertrek van Robert Quinn, toen hij daar tijdens een persconferentie mee werd geconfronteerd. Het nieuws was toen enkele minuten oud en dat verraste de linebacker: “Dat zuigt. Als je het niet erg vindt, dan pak ik even de tijd om dit te verwerken. Ik heb enorm veel respect voor hem. Verdomme. Gekkenwerk.”

Smith wilde voor het seizoen nog weg uit Chicago, maar besloot uiteindelijk zijn rookie contract toch uit te dienen. Tot dusver deed hij dat met verve. Hij stond elke wedstrijd van de Bears in de basis en noteerde tot op heden 83 tackles, 2,5 sacks en 2 onderscheppingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *