Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Bills Mafia stemt op Josh Allen als burgemeester van Westbrook

Wie wordt de nieuwe burgemeester van Westbrook, Maine? Als het aan de supporters van Bills Mafia ligt, dan draait Buffalo Bills quarterback Josh Allen daar binnenkort overuren als hoofd van de stad.

Jeroen van den Berk beschreef in zijn eerste column voor Gridiron al dat de Bills Mafia fanbase er rare praktijken op na houdt. Maar in Westbrook hebben de Buffalo-supporters het nu wel heel bont gemaakt. In Westbrook wil de huidige burgemeester Michael T. Foley graag herkozen worden. Veel problemen zal dit niet opleveren, want er is geen tegenkandidaat.

In het dorpje besloten supporters echter massaal op Josh Allen te stemmen, ondanks dat hij niet op het stembiljet stond. Er kwamen zelfs mensen naar het gemeentehuis om aan te geven dat er iets fout was gegaan met de stembiljetten, omdat de naam van Allen niet op papier stond terwijl hij wel overal werd gepromoot.

Om te verduidelijken dat Allen echt niet de burgemeester in Maine wordt, moest de plaatselijke gemeente er zelfs een statement uitgooien. Hierin werd aangegeven dat Allen geen kandidaat is en dat al de stemmen op de quarterback van de Buffalo Bills nietig worden verklaard.

Buffalo Bills won vannacht van Green Bay Packers om maar weer te bevestigen dat ze dit seizoen een vooraanstaande kandidaat zijn om de Super Bowl te winnen. Josh Allen en Co wonnen met 27-17.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *