Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Seizoen Arizona Cardinals en Kyler Murray voorbij

Het seizoen van Arizona Cardinals is mathematisch nog niet voorbij, maar gezien de verliespartij tijdens Monday Night Football tegen de New England Patriots (27-13) mogen we zachtjes uitgaan van een sof. Zeker omdat Arizona al op de derde play van de wedstrijd quarterback Kyler Murray richting de kleedkamers zag gaan met een zware knieblessure.

Gevreesd wordt in Phoenix voor een kruisband. Murray liep op de derde play from scrimmage weg bij zijn belagers en ging toen neer. Hij moest met een golfkarretje van het veld worden vervoerd. Murray werd vervangen door Colt McCoy, maar hij kon geen potten breken.

De Cardinals gingen nog met een 13-10 voorsprong de kleedkamer in, maar hadden in de tweede helft helemaal niets meer te vertellen. Aangezien ook de Patriots aanvallend geen vuist konden maken, leek het er lange tijd op dat de wedstrijd beslist zou gaan worden door de beide kickers. Vijf minuten voor het einde van het derde kwart had wide receiver DeAndre Hopkins een onbehoedzaam moment met het ovaal. De fumble stuiterde na een catch in de handen van verdediger Raekwon McMillan, die de bal terugliep voor een touchdown. In de hierop volgende drive wist New England meteen weer te scoren, waardoor de Cards op een onoverbrugbare achterstand werden gezet.

De Cardinals zijn nu 4-9 en bezetten de laatste plaats in de divisie samen met de Los Angeles Rams. Divisieleider San Francisco heeft vijf wedstrijden voorsprong, waardoor de Cards aankomende donderdag officieel het seizoen af kunnen schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *