Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Bengals overklassen Bills en gaan opnieuw naar Championship Game

De Cincinnati Bengals gaan naar Kansas City voor de AFC Championship Game en een plaats in de Super Bowl. Zondagavond rekenden quarterback Joe Burrow en zijn team op imposante wijze af met de Buffalo Bills: 27-10.

Het beslissende gat wordt eigenlijk al in het eerste kwart geslagen. Joe Burrow vindt Ja’marr Chase en Hayden Hurst en snijdt op beide drives als een mes door de warme boter. In kwart twee komt de spanning in elk geval een beetje terug, als Josh Allen uiteindelijk zelf de endzone vindt op een 1 yd rush.

Maar in het besneeuwde Buffalo lukt het de Bills niet om door te drukken. Joe Mixon vindt de endzone nog een keer voor de Bengals en met wat field goals hier en daar wordt het 27-10 voor de bezoekers. Die krijgen het publiek stil in Highmark Stadium – op aanwezige Bengals-fans na dan, die op tv hoorbare ‘Who Dey’-chants inzetten.

Cincinnati gaat daarmee voor het tweede jaar op rij naar de AFC Championship Game. Vorig jaar versloeg het daarin de Kansas City Chiefs, om vervolgens de Super Bowl te verliezen van de Los Angeles Rams.

Foto: Pro Shots / SIPA USA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *