Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Verschijningsdatum Gridiron 3 naar eind juli

De verschijningsdatum van Gridiron 3 is verplaatst van 23 juni naar 25 juli. Gridiron wil hiermee extra waarde creëren voor het blad door de ontknopingen in de BNL en AFBN-competitie mee te nemen. Het blad gaat meteen na het Tulip Bowl-weekend op 8 en 9 juli naar de drukker. De redactie vond de ontknoping en daaraan gekoppelde terugblik en vooruitblik op ontwikkelingen in Nederland en België te belangrijk om te laten schieten. Zeker nu de AFBN verdere stappen heeft genomen om te voldoen aan eisen van NOC*NSF.

Gridiron poogt een tijdloze productie te zijn, waarbij footballliefhebbers met veel plezier een waardevol document in handen hebben om ten alle tijden terug te kijken op mooie momenten in de NFL, maar ook de EFL en de AFBN. Door het verschuiven van de deadline, komt er ook een andere matdag voor het Football Jaarboek en Gridiron 4. Hierover worden abonnees binnenkort verder geïnformeerd.

Naast de ontknoping van de AFBN en de BNL kijken we in Gridiron 3 vooral terug op een bewogen offseason. Zo waren we bij de NFL Combine in Indianapolis en volgden we de sterren van hun belangrijke try-out tot aan de NFL Draft. Natuurlijk zaten we er ook bovenop bij free agency en dan in het bijzonder bij de New York Jets. Kan de ploeg uit de Big Apple een einde maken aan de lange droogte van successen met quarterback Aaron Rodgers aan boord?

Een abonnement op Gridiron kost 22,95. Hiervoor krijg je vier mooie magazines en het Football Jaarboek. Een abonnement afsluiten kun je hier. Ook kun je nummer 2 nog los bestellen. Dat doe je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *