Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tom Brady hint op comeback

Een nieuw offseason, een nieuwe twist in de loopbaan van de legendarische quarterback Tom Brady. De toekomstig Hall of Famer hintte gisteren tijdens de podcast ‘DeepCut with VicBlends’ dat hij niet onwillig is om naar aanbiedingen te luisteren om terug te keren in de NFL.

Brady is momenteel bezig met een traject om aandeelhouder te worden van de Las Vegas Raiders. Hij noemde de Raiders, de Patriots en de 49ers als teams waar hij potentieel wel naar zou willen luisteren. “Ik sta er niet afwijzend tegenover,” aldus Brady. “Ik weet niet of ze het vanuit de NFL toelaten als ik eigenaar van een team wordt. Maar ik ben nog steeds goed in shape en nog steeds in staat de bal te gooien.”

De comeback wordt door Brady nu al vergeleken met de comeback die Michael Jordan ooit maakte. Na zijn loopbaan probeerde hij het als honkballer, om vervolgens de basketbal weer op te pakken voor de Washington Wizards.

De San Francisco 49ers zijn een team om in de gaten te houden. Kyle Shanahan probeerde Brady vorig seizoen al eens te overtuigen om terug te komen toen basisspeler Brock Purdy geblesseerd was. En Brady heeft zich zelf ook al eens aangeboden bij het team, omdat hij in de regio geboren is en als kind groot fan was van Joe Montana.

De Niners lijken echter gek om over de prestaties van Brock Purdy te niet te doen met een sjans met de all-time greatest. De afgelopen twee seizoenen met hem aan het roer bereikten ze de Conference Championships en de Super Bowl. Purdy zette een single-season franchise record met 4.280 passing yards.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *