Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tyler Boyd tekent voor de Titans, Elliot keert terug naar Cowboys

Met de draft voorbij komen de laatste versterkingen nu binnen. Spelers tekenen voor teams die nog gaten zien in hun selecties na de draft. Veel talentvolle spelers tekenen daarom pas nu hun nieuwe contracten.

Tyler Boyd vertrekt na acht seizoenen bij de Bengals. In Cincinnati heeft hij in totaal 513 recepties en 6000 receiving yards gehad. Boyd vertrekt naar de Titans. De Titans hebben de afgelopen twee seizoenen de nadruk gelegd op de Wide Receiver positie. Vorig seizoen tekende ze DeAndre Hopkins en dit jaar gaven ze Calvin Ridley een monstercontract, van vier jaar met een maximale waarde van 92 miljoen dollar. Boyd zal de derde optie zijn voor quarterback Will Levis. Een rol waar hij bij Cincinnati veel succes heeft gehad.

‘Zeke’ terug in Dallas

Ezekiel Elliott is na één seizoen alweer terug bij de Cowboys. Vorig seizoen was de tweemaal als all-pro te zien in New England. Daar was Elliott een lichtpunt in de slechtste aanval van de NFL. Hij leidde het team in rushing yards en recepties. Het hoogtepunt van zijn seizoen was de donderdagavond wedstrijd tegen de Pittsburgh Steelers. Hier had Elliott 68 yards over de grond, 72 receiving yards en een touchdown in een 21-18 overwinning.

De Cowboys hadden een vervanger nodig voor Tony Pollard. Pollard was de vervanger van Elliott en de reden dat Elliot vorig jaar niet meer gewenst was in Dallas. Pollard tekende bij de Titans als vervanger van Derrick Henry, die zijn talenten naar Baltimore nam. De Cowboys wilden een running back hoog draften, maar hun favoriete opties waren niet meer beschikbaar toen zij in de tweede ronde hun selectie maakten. Daardoor hebben ze moeten doorschakelen naar Elliot.

Elliot heeft veel succes gehad bij de Cowboys, maar hij is niet meer de speler die hij was tijdens de eerste vier jaar van zijn carrière. Als de Cowboys het seizoen ingaan met Elliott als hun starter, gaan ze een moeilijk seizoen tegemoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *