Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Justin Fields: ‘Niet de mentaliteit om het hele jaar op de bank te zitten’

Na drie seizoenen verliet Justin Fields de Chicago Bears. In een trade ging hij naar de Pittsburgh Steelers. Hier wil Fields vechten voor de startende positie, die op dit moment naar Russell Wilson lijkt te gaan.

Na drie jaar lang te starten in Chicago speelt Fields nu in Pittsburgh. Pittsburgh is een van de interessantste quarterback teams in de NFL. Alhoewel Russell Wilson bij het tekenen van zijn contract aangewezen werd als starter, brachten de Steelers weken later ook Fields binnen. 

De quarterbacks zijn allebei op heel andere punten in hun carrière. Wilson werd na twee teleurstellende seizoenen verlost van zijn diensten bij de Broncos. de 35-jarige quarterback lijkt op weg naar de exit in de NFL. Veel mensen denken dat als hij ook bij de Steelers faalt, hij geen kans meer krijgt om ergens anders te starten. Bij Fields lijkt het precies andersom. In zijn drie seizoenen is hij ieder jaar een betere passer geworden. Zijn snelheid en atletische bouw zorgt ervoor dat hij ook een groot gevaar is als hij de bal rent.

Fields wil dus graag starten, dat heeft hij duidelijk gemaakt. ‘We vechten voor dezelfde plek, Russ weet dat’, zei Fields. Mocht het Fields niet lukken om de positie te winnen lijken de Steelers een ander plan voor hem te hebben, als returner. Daar kan hij zijn atletisch vermogen goed laten zien. De mensen die Fields gezien hebben bij de Bears weten dat hij een groot gevaar is met de bal in zijn handen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *