Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Darren Waller kondigt pensioen aan

Na acht jaar in de NFL stopt Darren Waller ermee. Er gingen al langer geruchten dat de tight end, die vooral bekend is van zijn tijd bij de Raiders, zou gaan stoppen en nu is het officieel. Waller, die vorig jaar speelde bij de Giants, kampte met veel blessures de laatste twee seizoenen.

Na vier jaar in de NFL, waarvan hij één seizoen geschorst was, brak Waller eindelijk door in 2019. Hij veranderde bij de Raiders van receiver naar tight end en had in zijn eerste seizoen op deze positie 1145 yards en drie touchdowns. Na nog twee goede seizoenen tekende Waller een nieuw driejarig contract, dat 51 miljoen dollar waard was. 

Nadat Waller zijn nieuwe contract tekende ging zijn carrière de verkeerde kant op. Zijn productie verminderde enorm en daarom besloten de Raiders hem naar de Giants te sturen. In New York kon Waller, dankzij blessures en slecht quarterback spel, geen goede indruk achter laten. 

Waller zijn volgende carrière lijkt duidelijk. Enkele weken geleden bracht Waller zijn eerste liedje uit. Daarover kan je zelf je mening vormen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *