Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Aaron Rodgers en Haason Reddick niet bij verplicht Jets minicamp

Met de zomervakantie op komst houden NFL teams nu hun verplichte minicamp. Bij de Jets was, zoals gewoonlijk, veel rumoer. Quarterback Aaron Rodgers en linebacker Haason Reddick waren allebei niet aanwezig.

Vanwege ‘andere verplichtingen’ is Aaron Rodgers niet aanwezig in New York. Coach Robert Saleh noemde het een ‘niet geexcuseerde afwezigheid’. Wel voegde Saleh eraan toe dat Rodgers de afwezigheid had gecommuniceerd en dat het geen verrassing was. 

De afwezigheid van Hasan Reddick komt door contractproblemen. Reddick wilde een nieuw contract van de Eagles. Toen hij deze niet kreeg, vroeg hij om een trade. De Jets hebben Reddick nog geen nieuw contract gegeven, waardoor Reddick ervoor koos om niet aanwezig te zijn. 

Reddick’s contract is op dit moment 15 miljoen dollar per maand. De linebacker, die 27 sacks had in de laatste twee seizoenen, vindt dat hij beter heeft gepresteerd dan zijn contract. Daarom wil Reddick meer geld, vergelijkbaar met andere spelers van zijn niveau. ESPN speculeerde recentelijk dat Jets GM Joe Douglas wellicht gedacht had dat Reddick minder geld zou vragen of het probleem van zich af zou laten glijden. De Jets stuurden een selectie in de derde ronde naar de Eagles voor Reddick, maar moeten nu dus gaan betalen als ze hem op het veld willen zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *