Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tom Brady krijgt een standbeeld

Tom Brady is officieel toegevoegd aan de Patriots Hall of Fame. Dit werd gedaan op 12-6. Twaalf vanwege het nummer dat Brady droeg, zes voor het aantal Super Bowl trofeeën van Brady in New England. Patriots eigenaar Robert Kraft kondigde hier aan dat er een speciaal Tom Brady standbeeld komt. Dit standbeeld wordt meer dan 3,5 meter hoog en wordt tijdens het 2024 seizoen onthuld.

Het standbeeld van Brady zit er al een tijd aan te komen. Brady had in zijn 20 seizoenen bij de Patriots enorm veel succes. hij won zes Super Bowls, drie MVP’s, zeventien keer de AFC East, 249 wedstrijden en nog veel meer. Brady was de belangrijkste speler van de meest succesvolle dynastie in de moderne Amerikaanse sportgeschiedenis.

De ceremonie van Brady was indrukwekkend. Alle bekende Patriots van de laatste 25 jaar waren aanwezig. Namen zoals Drew Bledsoe, Ty Law, Lawyer Milloy, maar ook recentere namen zoals Devin McCourty, Rob Gronkowski, Julian Edelman en natuurlijk ook de coach met wie Brady 20 seizoenen overleefde: Bill Belichick. 

Rond het einde van de dynastie gingen er steeds meer geruchten over de gefragmenteerde relatie van Brady en Belichick. De twee lijken sinds het vertrek van Brady een veel betere relatie te hebben. Belichick hield een toespraak van ongeveer 20 minuten en kreeg een warm onthaal van het publiek. Hier complimenteerde hij de speler en de man die Brady is geworden. 

Brady had in zijn speech ook lof voor Belichick. ‘Bedankt dat je me zo hard hebt gepusht om op mijn best te zijn. het kwam niet door mij, het kwam niet door jou, het kwam door ons’, zei Brady, refererend naar de discussie die mensen hebben over wie van de twee belangrijker was.

Brady ontving hierna zijn rode jasje, waardoor hij nu officieel lid is van de Patriots Hall of Fame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *