Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Trevor Lawrence tekent nieuw vijfjarig, 275 miljoen dollar contract

Na veel rumoer en geduld heeft Trevor Lawrence eindelijk zijn nieuwe contract getekend. 275 miljoen verdeeld over vijf jaar. Lawrence is nu, samen met Joe Burrow, de best betaalde quarterback.

De Jacksonville Jaguars denken dat ze voor het eerst in hun historie een franchise quarterback hebben. Trevor Lawrence had een moeilijk eerste seizoen, maar in 2022 liet hij zichzelf zien. Met 4113 passing yards, 25 touchdowns en acht intercepties leidde ‘The Prince who was promised’ de Jaguars naar de play-offs. Hier gooide Lawrence vier intercepties in de eerste helft. Lawrence leidde Jacksonville naar een historische comeback nadat ze 27-0 achter stonden.

Vorig seizoen leek Lawrence een stap terug te nemen. Hij paste voor minder yards en touchdowns, gooide veertien intercepties en had twaalf fumbles. Lawrence moet zijn turnovers gaan verminderen als hij op wil leven naar dit nieuwe contract. De Jaguars willen een contender bouwen om Lawrence heen. Ze selecteerde receiver Brian Thomas in de eerste ronde, voormalig Bills receiver Gabe Davis kreeg een groot contract. in 50 NFL starts won Lawrence slechts 20 wedstrijden, de Jaguars nemen een risico met dit nieuwe contract.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *