Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tee Higgins tekent franchise tag

Met frisse tegenzin heeft Cincinnati Bengals receiver Tee Higgins zijn franchise tag getekend. Hij probeerde lang te wachten met hoop op akkoord over een nieuw contract maar dit gebeurde niet. Higgins gaat in 2024 ongeveer 22 miljoen dollar verdienen. De Bengals en Higgins hebben tot 15 juli om een deal te maken over een nieuw contract.

Lang leek het erop dat Tee Higgins niet zou spelen tot hij een nieuw contract had, maar de receiver tekende zaterdag de franchise tag. De receiver die in zijn eerste vier jaar al twee 1000 yard receiving seizoenen heeft gehad was te vinden in veel trade-geruchten. Vooral de New England Patriots zouden geïnteresseerd zijn. Sinds de draft, waarin de Patriots receivers Ja’Lynn Pol en Jevon Baker selecteerde lijkt de interesse afgenomen te zijn.

Higgins heeft in zijn jonge carrière een indruk achter weten te laten. In 2021 had hij 309 receiving yards in de play-offs, 100 yards daarvan kwamen in de Super Bowl. Higgins is een receiver die bekend staat als een ‘deep threat’. In zijn carrière heeft hij 14.3 yards per receptie, en wie kan zijn 75-yard touchdown in de Super Bowl vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *