Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Netflix onthult eerste trailer van ‘Receiver’

Vanaf 10 juli is ‘Receiver’ te zien op Netflix. Vorig jaar volgde Netflix, in samenwerking met Omaha Productions, drie quarterbacks. Dit jaar worden meerdere receivers, waaronder grote sterren, gevolgd.

Quarterback was vorig jaar een groot succes. Patrick Mahomes, Kirk Cousins en Marcus Mariota werden gevolgd. Quarterback gaf fans een kijkje achter het doek. Het ging in op de persoonlijke dingen waar spelers mee leven en deed dit op een mooie manier. Receiver lijkt hetzelfde te willen doen, met nog meer grote namen.

Dit seizoen worden sterren Justin Jefferson, Devante Adams, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown gevolgd. Je krijgt een inkijk op hoe zij zich voorbereiden op het nieuwe seizoen en hoe zij met tegenslagen werken in het seizoen. Vooral justin Jefferson is interessant, hij raakte midden in een ‘contract seizoen’ geblesseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *