Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

In Season Hard Knocks volgt hele AFC North

In de afgelopen paar jaar kreeg In Season Hard Knocks steeds minder interesse. Daarom komen ze nu met een nieuwe aanpak. Ze gaan de vier teams in de AFC North (Bengals, Steelers, Ravens, Browns) volgen. Hard Knocks gaat inzichten geven in misschien wel de beste divisie in de NFL.

Dit seizoen is de AFC North misschien wel de interessantste divisie in de NFL. De Browns, Steelers en Ravens bereikten allemaal de play-offs. Ook de Bengals hebben goede moed, Joe Burrow komt terug van blessure en ook receiver Tee Higgins speelt volgend seizoen in Cincinnati.

De Ravens waren vorig seizoen de #1 seed, maar hun seizoen eindigde met een pijnlijk verlies tegen de Kansas City Chiefs. Zij gaan met goede moed het nieuwe seizoen in, ondanks dat ze meerdere belangrijke spelers in hun aanval hebben verloren.

De Steelers zijn de interessantste quarterback situatie in de NFL. Russel Wilson en Justin Fields gingen allebei richting de Steelers en vechten voor dezelfde plek. Wilson lijkt zijn beste dagen achter zich te hebben. Veel mensen in de media suggereren dat hij tijdens het seizoen zomaar zijn baan kan verliezen aan Fields.

De Browns krijgen ook hun quarterback terug. Nadat Joe Flacco knap zijn plaats in nam vorig seizoen, keert DeShaun Watson terug. Watson leeft nog niet op naar zijn contract van 250 miljoen dollar en de Browns hopen snel waarde voor hun geld te krijgen. Ook keert de defensie die vorig seizoen een goede indruk achterliet terug. Hun prestaties worden essentieel voor het succes van de Browns.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *