Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Marvin Harrison jr laat nu al een grote indruk achter in Arizona

De Arizona Cardinals selecteerden Marvin Harrison Jr. met de vierde selectie in de draft. De rookie laat bij veel mensen van de Cardinals nu al een goede indruk achter, zo ook bij quarterback Kyler Murray.

‘Hij brengt ons naar een hoger niveau. Als je iemand hebt die een-op-een iedereen kan verslaan, iemand die open is als hij niet open is, dan helpt dat enorm. Ik kijk er enorm naar uit om met hem te bouwen, als hij doet wat hij kan dan geloof ik volledig dat onze aanval de beste van de NFL kan zijn’, zei Murray over Harrison Jr. 

Niet alleen Murray heeft lof over Harrison Jr. Cornerback Garrett Williams noemde hem ‘speciaal’. ‘Iemand met zijn lengte kan niet vaak zo goed bewegen. Alles dat hij doet ziet er zo makkelijk uit’, zei Williams.

Harrison Jr. was bij Ohio State ook al een uitblinker. In zijn laatste twee seizoenen was hij in 25 wedstrijden goed voor 2532 totale yards en 25 touchdowns. Door veel draft-analisten werd hij dan ook de beste speler in de draft genoemd. 

Harrison jr. is zoon van de hall of famer Marvin Harrison. Harrison speelde zijn hele carrière bij de Colts. Hij leidde de NFL tweemaal in receiving yards en werd acht keer geselecteerd als All-Pro en Pro-Bowler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *