4x per jaar 80+ pagina's Gridiron op je deurmat & het Gridiron Jaarboek?

A.J. Green landt in Arizona

Een van de onderbelichte free agent moves van de afgelopen week is de transfer van wide receiver A.J. Green naar Arizona. Green werd vierde overall in de Draft van 2011 gekozen en speelde zijn hele loopbaan in Cincinnati.

Green beseft als geen ander dat samenwerken met DeAndre Hopkins hem meer mogelijkheden gaat geven om de spotlights te pakken. In Cincinnati was hij de ‘go to guy’ en werd hij constant in de gaten gehouden. Nu hij met een receiver naast hem speelt die zelf ook 747 ballen heeft gevangen (en meer dan 10.000 yards), biedt dat kansen. “Met de wapens in Arizona om mij heen, gaat dat zeker helpen,” aldus Green.

DeAndre Hopkins kwam in zijn eerste jaar in de woestijn tot 115 catches. Daarnaast hebben de Cardinals ook nog Christian Kirk en is het intrigerend om de denken wat receiver Larry Fitzgerald gaat doen. Fitzgerald is voor het eerst in zijn loopbaan een free agent, maar de deur tot een terugkeer is nog steeds niet achter hem dichtgeslagen.

A.J. Green speelde negen seizoenen voor Cincinnati. Statistisch gezien waren de laatste drie seizoenen voor hem dramatisch in verband met blessures. De receiver ving in die periode in totaal 93 ballen voor iets meer dan 1.200 yards.

In totaal ving Green in zijn loopbaan 649 ballen voor 9.430 yards.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.