AFBN Academy ook naar Amsterdam en Eindhoven

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De AFBN Academy strijkt op 5 mei neer in Hilversum. Het sportpark van de Hilversum Hurricanes aan het Jagerspaadje in Loosdrecht vormt op Bevrijdingsdag het toneel voor de tweede Academy van dit seizoen, nadat eerder Leiden werd aangedaan. Bondscoaches van België en Portugal vormen die dag een extra motivatie om langs te komen en jezelf als speler te verbeteren. Gridiron.nl heeft nu ook de hand weten te leggen op de volgende twee locaties van de AFBN Academy dit seizoen.

De derde Academy toert naar het nieuwe sportveld van Amsterdam Crusaders. Voor de vierde en laatste Academy van dit speelseizoen wordt Eindhoven aangedaan. Eindhoven Raptors is die dag gastheer.

Inschrijven voor de Academy-dagen kan via de site van de Dutch Junior Lions.

Eerder communiceerde de organisatie van de Academy al dat deze plaatsvinden op 3 juni en 1 juli. Deze datums zijn onder voorbehoud van late wijzigingen. Zo was de AFBN Academy in Hilversum oorspronkelijk voorbestemd voor zondag 6 mei.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »