AFBN kiest MVP’s tijdens Super Bowl Party

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Het 2018 speelseizoen van de AFBN eindigde met een Tulip Bowl-overwinning van de Hilversum Hurricanes. De ploeg uit de Mediastad zette in de finale Lelystad Commanders opzij. Voor de eindstrijd was beklonken, werd er echter door verschillende teams drie maanden lang op het scherpst van de snede gestreden. Welke spelers verdienen op basis van hun seizoen accolades voor de titel ‘Beste Aanvaller’, ‘Beste Verdediger’ en ‘Beste Talent’?

Op de Super Bowl Party in ‘Het Sieraad’ te Amsterdam wordt op die vraag antwoord gegeven. Tijdens de footballnacht maakt de AFBN namelijk bekend wie de Most Value Players van 2018 waren. Deze spelers zijn gekozen door de headcoaches van de Eredivisie, waaronder Christian Heister, Dany Ortega, Makus Zielke, Micheal Veerkamp, Quincy Franklin en Ruud Lieffering.

Wil je bij de Award-uitreiking zijn en een mooie avond meemaken? Maak dan nog even gebruik van de ‘Early Bird’-korting op een Super Bowl Party ticket. Alleen vandaag kost een kaartje nog slechts 10 euro. Voor ticketprijzen en meer informatie ga je naar de AFBN Super Bowl Party-site.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »