AFBN komt met ‘Game of the Week’

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De AFBN zendt in het nieuwe seizoen een keer per speelronde een ‘Game of the Week uit’. De bond heeft hierover overeenstemming bereikt met het bedrijf In2Pics.

De wedstrijd tussen Groningen Giants en Flevo Phantoms morgenavond is de eerste wedstrijd die tot  Game of the Week is gebombardeerd. Een paar dagen na de wedstrijd is deze terug te zien via de online kanalen van de AFBN en uiteraard ook via Gridiron.

Tevens wordt er een highlight clip van enkele minuten geproduceerd, voor de tv-kijkers die een iets minder lange concentratiespanne hebben.

De AFBN maakt binnenkort welke wedstrijden in het schema zijn uitgekozen om ‘Game of the Week’ te zijn. Alle teams komen minimaal één keer voorbij. Wel wordt rekening gehouden met de spanning in de competitie.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »