AFBN speelschema bevat Eredivisie en Eerste Divisie

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Het speelschema van de AFBN voor seizoen 2018 is in concept klaar. In het document valt te lezen dat de Eredivisie dit seizoen uit vijf teams bestaat en dat er een Eerste Divisie komt met twee poules van zes teams. Dat melden ingewijden aan Gridiron. Uiteraard zal er weer genoeg te doen zijn over het schema, dat later vandaag verschijnt.

De Eredivisie bestaat uit Hilversum Hurricanes, Arnhem Falcons, Lightning Leiden, Lelystad Commanders en het combiteam 010 Trojans/Spijkenisse Scouts.

De Eerste Divisie is opgedeeld in twee poules. Poule A bestaat uit Den Haag Raiders, Flevo Phantoms, Nijmegen Pirates, Alphen Eagles, Tilburg Wolves en Maastricht Wildcats. Poule B kent de twee Amsterdamse ploegen Crusaders en Panthers, maar ook Utrecht Dominators, Enschede Broncos, Groningen Giants en het combiteam Untouchables/Barbarians.

Het seizoen begint voor zowel de Ere- als de Eerste Divisie op 18 februari. Voor het finaleweekend is dit seizoen 7 en 8 juli geprikt.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »