Amsterdam Crusaders openen zaterdag officieel nieuwe veld

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Na de succesvolle seizoenstart afgelopen weekend uit tegen Düsseldorf Panthers (7-20 winst), speelt Amsterdam Crusaders op zaterdag 31 maart om 16.00 uur zijn eerste thuiswedstrijd op het nieuwe veld. Cologne Crocodiles is de volgende tegenstander in de internationale campagne van de Crusaders.

Voorafgaand aan de wedstrijd wordt het nieuwe veld officieel geopend. Het kunstgrasveld is volledig belijnd volgens de NCAA College Football-regels en heeft een professionele uitstraling. Het logo van Amsterdam prijkt op het midden van het veld en in de end zones staan de woorden ‘Amsterdam’ en ‘Crusaders’. Nu het nieuwe veld er ligt, kunnen de plannen voor het bouwen van een tribune en bijbehorende faciliteiten in gang worden gezet.

Dit seizoen speelt het eerste team van de Crusaders voor het eerst in de geschiedenis van de club alleen internationale wedstrijden. De wedstrijd tegen Cologne Crocodiles wordt gezien als opwarmertje voor de Eurobowl-wedstrijd van 14 april tegen Frankfurt Universe, de verliezend finalist van het Europese clubkampioenschap van vorig seizoen. Er wordt dan een topdrukte verwacht op sportpark Sloten, waaronder vele afgereisde fans uit Duitsland.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »