André Schleeman defensive coordinator Dutch Lions

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Nieuwe Dutch Lions bondscoach Michael William heeft zijn eerste belangrijke pion toegevoegd aan zijn coaching staff. William stelt André Schleeman aan als defensive coordinator voor het nationale American football-team. Dit maakte hij afgelopen weekend bekend tijdens de AFBN coaching clinic.

Schleeman was vanaf het eerste seizoen van de Kiel Baltic Hurricanes in 1998 betrokken bij het GFL-team. Als speler blonk hij uit als linebacker, waarna hij als coach verschillende posities bekleedde. Recentelijk was de voormalig linebacker hoofdcoach van de Hamburg Huskies en de Lubeck Cougars. Hij coördineerde daarnaast ook behoorlijk wat AFVD coachopleidingen.

Schleeman is in het dagelijkse leven coördinator wegenbouw voor de gemeente Molfsee. Tijdens de coaching clinic gaf hij echter een presentatie over het lezen van pre-snap en post-snap aanvalstactieken.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »