Apeldoorn Monarchs mikken op competitie 2018

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De Tilburg Wolves is het laatste AFBN-team dat is toegetreden tot de AFBN-familie en dat actief American football speelt. In Apeldoorn hebben ze goed gekeken naar de verrichtingen in het zuiden van het land; daar hebben ze sinds kort Apeldoorn Monarchs.

Het initiatief in Apeldoorn is nog erg jong, de initiatiefnemers zijn sinds augustus 2017 in de weer. De crew concentreert zich op de disciplines flag football, full contact football en cheerleading. Loop je warm voor het initiatief in Apeldoorn? De mannen hebben al een eigen Facebook-pagina en een veelbelovende website.

Vooralsnog mocht de ploeg 21 oktober het eerste succesje vieren. Op de Algemene Ledenvergadering van de AFBN werd de Apeldoornse formatie voorgesteld aan de overige bestuurders en unaniem aangenomen als aspirant-lid.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »