Arian Foster vuurt op NFL Sponsor

Arian Foster heeft een interessante invalshoek op het hele ‘domestic violence’ debat. Met het nieuws dat Anheuser-Busch, een biersponsor van de NFL, zegt ‘bezorgd’ te zijn over de recente ontwikkelingen, vraagt Foster zich hardop af of zo’n opmerking van een bierfabrikant moet komen.

Shots fired!

Oh jeetje, het begint.


Dit is de kern van Foster’s argument. Alcohol draagt in enige mate bij aan huiselijk geweld. Als aliens morgen de wereld overvallen en we moeten ze uitleggen dat we een goedje aan mensen verkopen, legaal, dat remmingen en coördinatie weghaalt en mensen agressiever maakt… Hoe doe je dat dan?


Dit gaat natuurlijk te ver. Ik heb mijn vriendin nooit geslagen en zoals een komiek bij een roast op Comedy Central ooit zei: ‘I like a beer as much as the next guy. Unless the next guy is Mel Gibson.’


Arian Foster is een verademing. In een sportwereld vol afgetrainde één-woord-antwoord-gevers is het cool als een man gewoon zijn mening durft te geven. Tussen een pijnlijke misser door (hij haalt de focus weg van een belangrijk item op de agenda) zegt Foster veel zinnige dingen. Dus hier is een proost, met ranja, op één van de heldere lichten in de league. Blijf je ding doen, Arian!

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.