Backup Drew Brees is special teams ster

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Als je als backup van New Orleans Saints quarterback Drew Brees je zinnen hebt gezet op speeltijd, dan kun je maar beter inventief zijn.

Saints third-stringer Taysom Hill heeft zich daarom toegelegd op special teams en doet dat verdomde goed. De spelverdeler verzamelde afgelopen zondag in de wedstrijd tegen Carolina Panthers twee tackles en was er mede de oorzaak van dat Panthers punter Michael Palardy een punt uit zijn handen liet vallen.

New Orleans Saints hoofdcoach Sean Payton kon de inzet wel waarderen en was zichtbaar grijnzend te zien aan de zijlijn. Het was de eerste keer dat Taysom was opgetrommeld voor het active roster van de Saints, nadat hij aan het begin van dit seizoen off-waivers was geplukt van de Green Bay Packers.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »