Backups doen haasje-over met Colin Kaepernick

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Colin Kaepernick is nog steeds beschikbaar. De quarterback, die synoniem staat met het ‘national anthem’ protest, zit nog steeds werkeloos thuis op de bank. Kaepernick zag deze week wel een aantal andere quarterbacks met een veel minder c.v. naar andere teams verhuizen.

Het is moeilijk te bevatten waarom de polyvalente quarterback nog niet aan de bak is. Met 72 touchdowns en 13 interceptions, plus nog eens 12 rushing touchdowns, heeft hij zich in het verleden al eens laten gelden. Hij was een groot onderdeel van de San Francisco 49ers-lichting, die tot aan de Super Bowl reikte. Natuurlijk had Kaepernick ook zijn tekortkomingen, maar die staan in schril contrast met de onbeduidende quarterbacks die vorige week werden verhandeld.

Quarterback Matt Cassel werd afgelopen week binnen gebracht als backup van Matthew Stafford bij de Detroit Lions. Robert Griffin III vond onderdak bij Baltimore Ravens. Brandon Weeden mag in Houston aan de slag bij de Texans, terwijl Geno Smith de oostkust verruilt voor de westkust. In 2018 is hij te zien in het uniform van de San Diego Chargers. Tenslotte eindigde vannacht de exodus van minder bekwame Cleveland Browns-quarterbacks toen de Browns quarterback Kevin Hogan verhandelde aan de Washington Redskins. Hogan mag daar proberen de backup-spot achter Alex Smith op te eisen.

Overigens is het kunstwerk in dit bericht te koop. Check it out.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »