Balen voor Bills Ballengooiers

Zo heb je twee potentiële starters, en zo heb je niemand meer bij de Buffalo Bills. De ploeg zat op het vinkentouw in de AFC East, maar is daar hard vanaf gevallen nu quarterback Kevin Kolb mogelijk zijn loopbaan moet beëindigen na zijn zoveelste hersenschudding. Rookie quarterback E.J. Manuel is vanwege een knie-operatie minstens tot het begin van de reguliere competitie uitgeschakeld. Twee onbewezen jonkies en een gefaalde ‘first round draft pick’ zijn nu de ijdele hoop in Bills’ bange dagen.

Kevin Kolb viel afgelopen weekeinde geblesseerd uit in de derde preseason wedstrijd. Wederom met een hersenschudding en volgens insiders is deze van dien aard dat hij zijn loopbaan waarschijnlijk moet stoppen. De Bills hebben in ieder geval snel gehandeld door Matt Leinart te contracteren. Helaas wel de zoveelste USC-quarterback die het niet wist te maken in de NFL. Bij de Cardinals wist hij niet één seizoen een basisplaats vast te houden en als backup bij de Houston Texans en de Oakland Raiders kon hij niet overtuigen. Een QB-rating van 70,2 zegt genoeg daarbij.

Voeg hierbij twee onbewezen jonge quarterbacks die in de draft niet werden gekozen (Jeff Tuel dit jaar en Thaddeus Lewis in 2010) en de verwachtingen in Buffalo zijn weer dramatisch naar beneden bijgesteld.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.