Beckham Jr. niet beboet voor peperduur Richard Mille-horloge

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De seizoenstart van Odell Beckham Jr. ging op sportief gebied bijna geruisloos voorbij. Toch wist de ster receiver weer op een andere manier in de schijnwerpers te komen.

De Cleveland Browns gingen er met grote cijfers vanaf tegen de Tennessee Titans. De Browns kwamen niet verder dan 13 punten in een 43-13 verliespartij en Odell Beckham Jr. kwam met zeven recepties voor 71 yards niet erg vaak in de headlines voor.

Totdat televisiekijkers zijn horloge in de gaten kregen.

Beckham Jr. droeg tijdens het duel een horloge van Richard Mille ter waarde van een slordige 350 duizend dollar. Het horloge viel ook op bij de NFL, dat als policy heeft dat spelers niet met harde attributen het speelveld mogen betreden.

Het horloge zat tijdens de warming up nog niet om de pols van de voormalig Giants-receiver, dus er lijkt hier sprake van een ‘bewussie’ — een reclamestunt wellicht?

De NFL heeft aangegeven het akkefietje als een incident te labelen. Dat betekent dat de wide-out er deze keer vanaf komt met een waarschuwing.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »