Bestuurslid Technische Zaken AFBN wisselt ter zijner tijd

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Rene de Jong is nog even bestuurslid Technische Zaken bij de AFBN, totdat er een vervanger beschikbaar is. Het bestuurslid kiest er daarna voor de portefeuille Verenigingszaken op te pakken. Die mogelijkheid bestaat, omdat zittend bestuurslid Edwin van den Brink tijdens de meest recente ALV zijn portefeuille heeft ingeleverd.

Dit is door een woordvoerder van de bond vandaag bekendgemaakt. De bond onderstreept dat De Jong niet twee functies tegelijkertijd op pakt.

Daarnaast heeft bestuurslid Max de Haas op de Algemene Ledenvergadering  op 10 februari aangegeven zich alleen nog maar met de financiële perikelen bezig te houden. In de praktijk betekent dit dus dat hij invulling gaat geven aan zijn functie, zoals dat oorspronkelijk was bedoeld. De Haas vergaarde tijdens zijn rol her en der ‘projects on the side’, maar die jasjes wil hij nu afgooien.

Geïnteresseerd in een functie binnen het bestuur? Meld je dan aan via het bondsbureau.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »