Bondscoach DJL stopt

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

In een emotioneel schrijven op Facebook heeft Dutch Junior Lions bondscoach Wouter van den Boogaard aangekondigd met sabbatical te gaan. In zijn kielzog liet ook de teammanager van het juniorenteam weten zijn functie neer te leggen.

Afgelopen week liet de bond weten geen geld te hebben om de Dutch Junior Lions naar het Europees Kampioenschap in Bologna te sturen. De sabbatical van de bondscoach lijkt niet los van de aankondiging te kunnen worden gezien.

Van den Boogaard laat in een reactie weten: “Mijn beslissing heeft te maken met mijn afgelopen twee seizoenen bij de Academy en de Dutch Junior Lions en hoe de zaken daar gelopen zijn. In combinatie met het vaderschap realiseer ik mij dat ik American football niet langer een prioriteit voor mij kan laten zijn.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Eén reactie

  1. In het bericht over het stoppen als Bondscoach door HC Bogey, staat dat ik, Harry van den Boogaard, ook ben gestopt als Team Manager. Het is juist dat ik voornemens ben te stoppen, maar eerst nog de terugbetaling aan DJL spelers van eigen bijdragen, sponsors en giften ga regelen. Daarna zal ik mijn functie neerleggen. Dan is ook de tijd gekomen om dieper in te gaan, waarom de AFBN de Dutch Junior Lions heeft terug getrokken.

Reacties zijn gesloten.

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »