Bradford toch nummer 1 bij Rams

Hoofdcoach Jeff Fisher heeft een sterk signaal afgegeven dat hij ook volgend jaar verder wil met Sam Bradford. De spelverdeler, Heismann Trophy winnaar en 2010 First Overall Pick heeft namelijk een sterke hand gehad in de promotie van Frank Cignetti van quarterbacks coach naar offensive coordinator. Een wisseling die voor de ‘gevallen’ JaMarcus Russell perspectief biedt. 

Eerder gaf Fisher aan dat hij versterking ging zoeken op de quarterback-positie. Alom werd gedacht dat Bradford hiermee op een zijspoor zou belanden. De hoofdcoach verklaart zijn eerdere woorden nu dat hij versterking zoekt op deze plek, maar niet een starter. Achtergrond hierbij is dat de broze Bradford in de afgelopen vijf jaar 31 wedstrijden mistte door blessures.

Hiermee lijkt oud-Admirals quarterback Shaun Hill definitief te verdwijnen in St. Louis. Hij wordt dus niet tot deze versterking gerekend en in afwezigheid van Sam Bradford kon hij de Rams ook niet inspireren tot grootse daden.

Overigens wordt oud-quarterback Jeff Garcia (o.a. San Francisco 49ers, red.) getipt als nieuwe quarterbacks coach bij de Rams. Ook hier zou Bradford een beslissende stem hebben. Interessant wordt het dan of een andere voormalige ‘First Overall Pick’ hierdoor zijn comeback mag maken. Garcia is namelijk al jaren openlijk promotor van de comeback-poging van JaMarcus Russell.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.