Brady Back-up Battle in Houston

Het lijkt erop dat twee voormalige back-ups van Tom Brady bij de Houston Texans uit gaan vechten wie de startende quarterback wordt. Brian Hoyer staat op het punt om een contract te ondertekenen in Houston, terwijl Ryan Mallett zijn handtekening zette onder een verlenging van zijn bestaande contract.

Dit alles betekent dat er de komende maanden een interessant gevecht om een basisplaats ontstaat bij de Texans. Ryan Mallett was in goede doen bij de ploeg, voordat hij een spier in zijn borst scheurde en in ziekenboeg belandde. Hij krijgt nu gezelschap van Brian Hoyer, die vorig seizoen de redder van de Cleveland Browns leek te zijn. Hij leidde de ploeg naar een prima seizoensstart, maar had weinig krediet en werd na een aantal mindere optredens vervangen door Johnny Manziel. Dat liep niet zoals Mike Pettine had gehoopt en de Browns zakten naar een discutabel niveau.

Vreemd is het hoge Patriots-gehalte bij de Texans niet. De headcoach is Bill O’Brien, die voorheen offensive coordinator was bij de ploeg uit New England voordat hij naar Penn State verhuisde. Het is echter wel opvallend dat de Texans lijken te vertrouwen op twee relatief onbewezen quarterbacks. De keuze voor twee voormalige back-up QB’s op het roster is een afgeleide van het feit dat de Draft dit jaar weinig soeps heeft te bieden. Na Marcus Mariota en Jameis Winston is de spoeling dun, wat de Texans heeft doen besluiten om voor ervaring te kiezen boven het ruwe talent. De andere spelverdeler op het roster, Ryan Fitzpatrick, lijkt op zoek te mogen naar een nieuwe ploeg.

 

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.