4x per jaar 80+ pagina's Gridiron op je deurmat & het Gridiron Jaarboek?

Brady krijgt eigen ‘Last Dance’

In navolging van basketballegende Michael Jordan krijgt ook Tom Brady zijn eigen serie op de Amerikaanse sportzender ESPN. In negen afleveringen wordt teruggekeken op alle Super Bowls die de legendarische quarterback al speelde.

Getiteld ‘The man in the Arena: Tom Brady’ focust de serie zich in negen afleveringen op alle Super Bowl-verschijningen van Brady. De serie wordt geproduceerd door ESPN en Brady’s eigen productiebedrijf, 199 productions. In 2021 moet deze te zien zijn bij de sportzender.

,,Door de serie heen leggen we de sleutelmomenten en uitdagingen vast die onoverkoombaar leken, maar die door hard werk en doorzettingsvermogen definiërende momenten werden voor mijn carrière, als overwinning of als verlies,’’ licht de kersverse Buccaneer zijn eigen serie toe.

Connor Schell, de grote baas van ESPN, verwacht dat de serie een groot succes gaat worden. ,,De kans om aan de slag te gaan met de herinneringen van een atleet van het kaliber van Tom Brady, die normaal zelden zijn verhaal uitgebreid wil doen, kan een geweldige documentaire gaan opleveren.’’

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.