C.J. Anderson werpt licht op Super Bowl blessure

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Running C.J. Anderson van de Los Angeles Rams heeft tijdens een radio-interview aangegeven dat de blessure van Todd Gurley wellicht zwaarder was dan dat het team oorspronkelijk inschatte. Ook Gurley zelf lijkt de kwetsuur te hebben onderschat.

Anderson zegt dit bijna twee weken na de meest recente Super Bowl, waarin Gurley slechts sporadisch werd gebruikt. Gurley kreeg in de laatste twee wedstrijden van de play-offs slechts 14 keer de bal. Dit voedde twee verschillende hypotheses: eentje was dat hoofdcoach Sean McVay outcoached was in de Super Bowl en simpelweg te weinig gebruik van zijn ster wist te maken.

De andere hypothese lijkt op basis van de woorden van Anderson echter meer voor de hand liggend: de knie van Gurley voelde niet goed aan, waardoor de superster niet tot zijn gebruikelijke prestaties kon komen in de meest recente Super Bowl.

“Once you have a knee, you will always have a knee,” aldus C.J. Anderson, die zelf ook met zijn knie in de lappenmand heeft gezeten. Aangaande Gurley, refereert Anderson ongetwijfeld aan de kniebandscheur, die Gurley in 2014 lang aan de kant hield. Het is niet ondenkbaar dat de Rams hun meest waardevolle bezit aan de kant hielden, omdat ze er nog jaren van willen genieten.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »