Carlo van Deventer AFBN MVP

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Quarterback Carlo van Deventer van de Lelystad Commanders is zondagnacht uitgeroepen tot Meest Waardevolle Speler van de AFBN Eredivisie. Van Deventer werd door de Eredivisie coaches verkozen boven regerend Tulip Bowl-quarterback Maurice Tielen.

Van Deventer was bij de aankondiging net zo verbouwereerd als de rest van de gasten. Zichtbaar geschrokken gaf hij Tielen bijna een verontschuldigende knuffel. “Wauw, ik had deze niet zien aankomen,” aldus de verliezend finalist van 2019 tegenover de meer dan 400 gasten. “Ik heb dan ook geen speech voorbereid.”

Van Deventer was één van de vijf genomineerden die bij de AFBN Super Bowl Party in Amsterdam aanwezig waren voor de Awards. Ook linebacker Dylan Bakker, running back Lennard Harris en cornerback Dennis de Wit waren naast de quarterbacks van Hilversum en Lelystad genomineerd.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

2 reacties

  1. Ik zou toch zweren dat één van de vijf genomineerden gewoon in dezelfde kroeg in Arnhem zat als ikzelf.

    1. Dat zou zeker kunnen. Een van de genomineerden berichtte namelijk Gridiron een paar uur van te voren dat hij niet kwam, terwijl Gridiron niet ingelaten was met de organisatie van de party zelf, :).

Reacties zijn gesloten.

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »