Carlos Hyde begint met Chiefs aan vierde team

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Running back Carlos Hyde kwam in 2014 de NFL binnen als second round pick van de San Francisco 49ers. In 2019 begint hij aan zijn vierde avontuur. Hij tekent bij de Kansas City Chiefs in de hoop mee te dingen om een Super Bowl.

Hyde voegt zich bij de Chiefs, die na het echec met running back Kareem Hunt (hij sloeg een vrouw in elkaar en werd ontslagen) op zoek zijn naar een running back. Zijn concurrenten in Kansas zijn onder andere Spencer Ware en Damien Williams.

Hyde tekende vorig seizoen een free agency contract met de Cleveland Browns. Door de ontwikkeling van rookie Nick Chubb kwam hij echter niet aan de bak en werd hij getrade naar de Jacksonville Jaguars. Dit team ontsloeg hem echter.

Hyde tekent in Kansas een éénjarig contract voor 2,8 miljoen dollar. Kareem Hunt is inmiddels neergestreken bij de Cleveland Browns.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »