Coach Matt LaFleur heeft beste start

Hoofdcoach Matt LaFleur van de Green Bay Packers won afgelopen donderdagnacht zijn 33ste wedstrijd in de National Football League. Hiermee heeft hij het beste record na 40 wedstrijden van alle hoofdcoaches aan het begin van hun coaching loopbaan. LaFleur verloor slechts zeven keer sinds hij als hoofdcoach werd aangesteld.

LaFleur heeft een winstpercentage van 82,5%. Dat is het beste winstpercentage van alle coaches in het Super Bowl-tijdperk. Om een vergelijking te maken: met hoofdcoaches met meer dan 100 wedstrijden op het curriculum vitea is het winstpercentage van John Madden het hoogst. Hij heeft een winstpercentage van 75,9%.

Het had overigens niet veel gescheeld of LaFleur had afgelopen donderdag zijn achtste nederlaag geleden. De Arizona Cardinals stopten de Green Bay Packers op fourth down bij een 21-24 stand en gingen vanuit de eigen endzone 99-yards het veld over. Op de laatste aanvallende play van de wedstrijd gooide Kyle Murray een onderschepping, omdat receiver A.J. Green geen flauw idee had dat de bal naar hem werd toegegooid. Volgens de laatste berichten miste Green een signal van zijn quarterback en was het oorspronkelijk de bedoeling dat Murray naar de andere kant van het veld zou gooien.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.