Crusaders dreigen steunpilaar te verliezen

Waar continuiteit in Alphen hoogtij viert, daar lijken de Amsterdamse teams er alles aan te moeten doen om de organisatie in tact te houden. Eerder berichtte Gridiron al over de penibele staat van de Amsterdam Panthers, maar ook bij de stadsgenoot houdt men het hart vast. Een van de steunpilaren van de club lijkt het nest te verlaten.

De headcoach van het zeer succesvolle youth tackle team, Robert von Gerhardt, heeft aangegeven te verhuizen naar Bussum en een cafetaria te beginnen. “Ik probeer het coachen nog te combineren met deze nieuwe onderneming,” aldus Von Gerhardt. “En als het niet meer gaat, dan is het helaas zo. Ik moet voor mezelf even nagaan hoe druk het in het cafetaria is tijdens trainingsavonden. Op basis daarvan zal ik een beslissing moeten nemen.”

Voor wie een speels footballbroodje in Bussum wel ziet zitten: het cafetaria “Bij Bootje Bussum” is gevestigd aan de Brinklaan 113. Concurrenten doen er goed aan om op trainingsavonden aan te schuiven in de gezellige horecagelegenheid.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.