Crusaders verder met interim coach Djindra Ramsahai

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Het nieuws dat Winston Ronde aankomend seizoen niet langer hoofdcoach voor de Amsterdam Crusaders is, heeft in ieder geval niet voor gezapigheid gezorgd in de hoofdstad. De formatie stelde onlangs Djindra Ramsahai aan als interim-hoofdcoach.

Ramsahai fungeerde vorig seizoen nog als defensive coördinator van de Amsterdamse equipe. Ook coachte hij een tijdlang de defensive line en de linebackers, een rol die hij ook een tijdlang vervulde bij de (momenteel uiterst inactieve) Dutch Lions.

Amsterdam Crusaders won de afgelopen Tulip Bowl door 010 Trojans met 33-13 te verslaan. Het was de derde titel op rij voor de Big Red One, nadat de ploeg in 2015 een droogte van vier seizoenen had weggespeeld.

Het is niet bekend of de Crusaders nog op zoek gaan naar een vaste aanstelling.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »