Dallas Cowboys in play-offs zonder te spelen

De San Francisco 49ers verloren vannacht met 20-17 van de Tennessee Titans. Die nederlaag betekende een play-offs berth voor de Dallas Cowboys zonder zelf te hoeven spelen. De Cowboys zijn met hun 10-4 record niet meer in te halen en kunnen zich voor het eerst sinds 2018 opmaken voor post-season.

Natuurlijk kunnen de Cowboys hun positie op de NFC play-offs ladder nu finetunen. De ploeg heeft een voorsprong van drie wedstrijden op de volgende divisierivaal Philadelphia Eagles (7-7) en kan de NFC East nu vastleggen met een overwinning op Washington Football Team tijdens Monday Night Football. Ook zijn ze divisiekampioen indien de Philadelphia Eagles verliezen van New York Giants.

Tot aan de bye in Week 6 waren de Cowboys 5-1. Na de bye vergaarden de mannen onder tweedejaars hoofdcoach Mike McCarthy een 5-3 record. De Dallas Cowboys zijn samen met Green Bay Packers de enige ploeg die momenteel is verzekerd van een plek in de play-offs.

In de AFC kunnen Kansas City Chiefs en New England Patriots deze week een play-offs plek bemachtigen. Tennessee kan dat ook later deze week. Door de winst op San Francisco bereiken ze het postseason wanneer Indianapolis Colts zondag verliest van Arizona Cardinals.

In de NFC kunnen Arizona Cardinals, Tampa Bay Buccaneers en Los Angeles Rams het eindtoernooi bereiken.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.