4x per jaar 80+ pagina's Gridiron op je deurmat & het Gridiron Jaarboek?

Degradant Eredivisie reeds bekend

So much voor een spannende Eredivisie-competitie in 2016. Terwijl sommige teams nog maar een enkele wedstrijd hebben gespeeld, is er al duidelijk wie er kampioen wordt van het AFBN Eredivisie-seizoen en wie er degradeert.

Natuurlijk moet Amsterdam Crusaders het nog even laten zien, maar de sterren staan gunstig gelijnd voor de Big Red One. Voor de Amsterdam Panthers is er echter geen ontkomen meer aan: de ploeg mag volgend seizoen beginnen in de Eerste Divisie.

De voorzitter van de Wedstrijdcommissie stelde de teams hier afgelopen week van op de hoogte. De wedstrijdleiding bepaalde dat de eerste twee duels van de Panthers zijn omgezet in reglementaire forfaits en dus 20-0 nederlagen. Panthers heeft hiermee -4 punten op de ranglijst.

Door de twee forfaits zijn zij uitgesloten van playoffs en degradeert het team automatisch. Wel tellen de punten die 020 dit seizoen eventueel nog vergaart gewoon mee in de puntentelling.

Groningen Giants, Lightning Leiden en 010 Trojans hoeven dit seizoen dus niet te vrezen.

Eén reactie

  1. Ik denk dat de Groningen Giants, Lightning Leiden en 010 Trojans liever tegen de Amsterdam Panthers in het veld willen staan…

Reacties zijn gesloten.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.