Derek Carr onberispelijk zonder ster wide-out

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Antonio wie? De Oakland Raiders maakten op maandagavond een statement door overtuigend te winnen van de Denver Broncos. Zonder ster-receiver Brown won Oakland uiteindelijk met 24-16 in de season opener.

Quarterback Derek Carr was het uitroepteken dat liet zien dat een Brown nog geen zomer maakt. Carr gooide 22 van zijn 26 passes raak voor 259 yards en zorgde ervoor dat zijn hoofdcoach Jon Gruden na de wedstrijd niet op zoek hoefde naar antwoorden.

Gruden wenste de New England Patriots na de wedstrijd succes met de verbannen wide-out, maar kon het niet nalaten toch nog even een sneer te geven. ,,Dat incident, of wat je het ook wil noemen, had niets te maken met onze voorbereiding of focus,” begon Gruden. ,,Het was geen afleiding. Dat zag je op het veld. Het team was er klaar voor. Ik heb het gevoel dat iemand me een stomp op mijn slaap heeft gegeven, maar kom op.. het is voorbij. We hebben zonder Brown gewonnen in preseason, we gaan winnen zonder Brown tijdens het seizoen. Het is nu de beurt aan de Patriots. Succes ermee, ik kan mij er geen zorgen meer om maken.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email