Doelwitten 49ers willen geld

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De San Francisco 49ers hebben in ieder geval twee spelers hoog op hun wensenlijstje staan dit offseason. Het team wil graag verlengen met fullback , en ziet ook graag left tackle Trent Williams nog een jaartje blijven. Beide spelers lijken echter eerst even in de free agent vijver te dippen, alvorens hun beslissing te maken.

General Manager John Lynch van de Niners was er vanmorgen cryptisch over, maar leek te hinten op een contractverlenging van Kyle Juszczyk. Juszczyk, bijgenaamd ‘Juice’, zag vanmorgen op het Twitter-account van de general manager de volgende tekst verschijnen: ,,I’m thirsty. Niners fans, you want some ‘Juice?’”.

De agent van Juszczyk had echter geen zin in spelletjes en reageerde per ommegaande met een stevige uitbrander: ,,I would like juice, too. But it’s expensive at this time of year.”

Ook Trent Williams bedient zich van spelletjes omtrent zijn nieuwe contract. Vooropgesteld staat dat de left tackle, die vorig seizoen overkwam van de Washington Football Team, graag bij de 49ers wil blijven. De reus wil zich echter niet het kaas van het brood laten eten. Er zijn een aantal formaties die verlegen zitten om een goede left tackle. Een van de teams (Kansas City Chiefs) is zelfs een beetje de grootste beschikbare garantie op een Super Bowl finale.

Maandag begint de periode waarin teams openlijk met spelers met mogen flirten over het vervolg van hun loopbaan.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »